joi, 6 ianuarie 2011

CRYSIS 2

UN JOC INCREDIBIL LANSAT DE `` EA GAMES `` .
SYSTEM REQUIMENTS:
Intel Processor- Core 2 Duo E6850 3.0GHz GD cpu hardware score: 4 Login to compare your CPU
AMD Processor- Athlon 64 X2 Dual Core 5800+
Nvidia Graphics Card- GeForce GTS 240 GD gfx hardware score: 6 Login to compare your GFX Card
ATI Graphics Card- Radeon HD 3870
RAM (Memory)- 4 GB
Hard Disk Space- 10 GB
Direct X- 9





 Descriere Crysis 2 PC

Joc compatibil 3D!

New York este sub asediu extraterestru, iar tu schimbi locatia din junglele tropicale din jocul original in jungla de asfalt.
Distruge amenintarea extraterestra imbracat in Nanosuit2 , in timp ce esti vanat de agenti umani!
Combina puterile la momentul potrivit si ai flexibilitatea de a elimina orice inamic iti sta in cale in stilul tau! Poti sa te faci nevazut, iti poti mari puterea sau poti folosi arsenalul de arme pentru a juca cum vrei.
Jocul vine pentru prima data pe console, iar orasul New York devine un camp de lupta intr-un plan extraterestru de a pune stapanire pe Pamant.

Nanosuit 2 iti ofera flexibilitatea de a te lupta cu inamicii cum doresti, iti mareste puterea si viteza si te face si invizibil pe scurte perioade de timp.
Grafica de ultima generatie foloseste tehnologia noului motor grafic CryEngine 3 pentru a oferi efecte nemaivazute pe console si PC.
Inamici inteligenti - Inteligenta artificiala este diferita de la oameni la extraterestri si va trebui sa-ti adaptezi tacticile la reactiile lor.
Este un joc PC, de tip shooter, marca EA Games, recomandat pentru gameri cu o varsta mai mare de 16 ani. O reducere de pret este posibila prin sistemul nostru de fidelizare BONUS Level sau in perioada de promotie.

Este necesara verificarea cerintelor minime de sistem pentru PC-ul pe care va rula.

Cerinte sistem, minime:
OS: Windows XP, Vista or Windows 7, with the latest Service Pack, Processor: Intel Core 2 Duo at 2Ghz, or AMD Athlon 64 x2 2Ghz, or better, Memory: 2Gb (Vista requires 3Gb), Hard disk space: 9Gb, Video: NVidia 8800GT with 512Mb RAM, ATI 3850HD with 512Mb RAM, or better, Sound: DirectX Compatible Sound Card, DirectX: 9.0c, Internet Connection Required.


Varsta :   16+
Format :   box
Livrare :   curier
Rating :   8.6
Lansare :   Martie 2011





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu